Q&A met Stonne, founder of Sophisticated Lily

Sophisticated Lily, waarom? 

Sophisticated Lily is onstaan door een 'need for' het perfecte Things to do book. Er zijn veel planners, maar ik miste een planner waar ik mijn to do's in kwijt kon. En daarbij ben ik geen type die de hele dag bezig wil zijn met het bijhouden van een planner of een plan app. Ik focus me veel liever op het ontwikkelen van stationery en mijn strategie sessies met klanten. 

Schrijven mensen nog wel, iedereen heeft toch een smartphone met handige apps? 

Eens, bijna iedereen heeft een smartphone. Ik ook. En ik noteer ook al mijn afspraken in Outlook. Maar al mijn Things to do's die voorvloeien uit mijn werk en meetings, ik ben ook de eigenaar van het bedrijf Stonne organiseert, en privé-zaken noteer ik toch in een notitieboek. Gespreknotities met mijn klanten, lijstje voor een event, dingen die ik nog wil regelen voor het verjaardagsfeestje van mijn kindjes, etc. Genoeg dus. En die apps waarin je je taken kan noteren vind ik vaak meer werk om het in te vullen dan dat ik plezier heb van het overzicht. 

Hoe heb je het "Things to do book" bedacht? 

Ik wilde overzicht, maar geen lange onoverzichtelijke 'to do' lijsten, ik wilde categorieën, maar geen Excel sheets wat ik dan weer niet bij me had. En ik wilde geen apps meer, omdat ik persoonlijk deze dus niet prettig vind. En ik wilde ook kunnen terugkijken hoeveel uren ik aan een project had besteed. Hoeveel 'taken' had ik voor dit project nodig? Maar ook, snel even een leuke Quote noteren, of net even die leuke website opschrijven waar mijn bff die te gekke jurk heeft gescoord.  

Ik wilde ook geen planner waarin je teveel wordt gedwongen om hun manier te volgen. Dus overzicht, structuur én vrijheid om het in te vullen zoals het voor jou lekker werkt. En nog heel belangrijk detail: in te gekke prints! Best wel wat eisen dus. Ik bedacht me dat als ik zo goed wist wat ik wilde, ik het ook zelf zou kunnen produceren. Ik blijf een ondernemende dame natuurlijk. 

Wie is Lily? 

Lily is een vrouw die houdt van stijl, met een duidelijke knipoog. Ze is druk met werk en sport. Bezig met de kinderen en partner. Houdt van op vakantie gaan. Lekker met vriendinnen 'wine & dine'. Heeft behoefte aan overzicht. Maar wel op een leuke manier. O ja, houdt natuurlijk van heerlijk eten... Euhm dit lijk ik wel? :)

Jouw favoriete stad

London baby! In Londen ben ik verliefd geworden op mijn man - hij woonde in Londen, vlak naast Harvey Nichols (supergave department store), maar ook op de geweldige stationery shops die je daar hebt. Uren kon ik lekker ronddwarrelen om de mooie planners, kaarten, notitieboekjes, schriftjes, posters etc. te bekijken. En vaak kocht ik ook nog het een en ander haha!

Daarnaast is Londen met al haar veelzijdigheid zo'n mooie stad. Ik vind het altijd indrukwekkend en elke keer ontdek ik er weer een nieuwe hotspot of secret place to be. 

Wat zijn jouw Goals & Dreams met Sophisticated Lily? 

De Things to do books zijn nog maar het begin van een mooi merk. Ik heb al plannen voor allerlei andere stationery. Dus hopelijk breid ik snel mijn merk uit. Mooie postcards, familieplanners, notitieboekjes, nieuwe prints, etc.

Heb je een leuke vraag voor mij?

Mail die dan naar info@sophisticated-lily.com.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram @sophisticated.lily 

 

 

© 2018 - 2021 Sophisticated Lily | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel